BABAGAN AWAKE DHEWE

temonan

  • peralatan perusahaan
  • 微 信 图片 _20200310014052 - 副本
  • 微 信 图片 _202003100140511 - 副本
  • mmexport1573020350331
  • mmexport1573020348765

RayFa

PURWAKA

Didegake ing taun 2008, RayFa Intelligent Equipment Co., Ltd. melu kabeh jinis mesin laser lan topeng lan mesin kemasan, sing akeh digunakake ing bahan elektronik, LED, bahan iklan, produk medis, kerajinan, tekstil lan sandhangan lan cahya liyane. industri. Sawise pirang-pirang taun upaya, kita nggawe hubungan sing apik lan stabil karo pemasok spare parts sing misuwur, lan kerjasama sing cedhak karo institusi riset ilmiah lan perguruan tinggi. We nyedhiyani pelanggan karo pesawat lengkap Processing laser lan topeng nggawe lan solusi packaging lan fasilitas related, kaya mesin laser engraving, Laser Cutting Machine, Laser Marking Machine, Laser Welding Machine lan garis produksi topeng kanthi otomatis lan mesin karton sealing bisa ngatur miturut syarat pelanggan. Kita setya nyedhiyakake solusi turnkey kanthi produk sing unggul lan layanan sing sampurna kanggo luwih akeh perusahaan kanggo nggawe nilai lan bathi.

  • -
    Didegaké ing 2008
  • -
    12 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 yuta

produk

inovasi

  • Portable Serat Laser Marking Machine

    Portable Serat Laser M ...

    diprodhuksi uga Portable Serat laser menehi mesin Fitur 1. Kualitas generator serat, kualitas titik apik, optik daya Kapadhetan seragam, daya optik output stabil, meets dikarepake aplikasi saka pasar ide; 2. RayFa poto-dikembangaké digital dhuwur-kacepetan scanner galvanometer, ukuran cilik, kacepetan dhuwur lan stabilitas banget; kinerja tekan tingkat majeng internasional; 3. sistem kontrol Kuat, sedaya data Processing warna aplikasi, ndhukung m ...

  • Desktop Serat Laser menehi mesin

    Desktop Serat Laser ma ...

    diprodhuksi uga Desktop Serat laser machine menehi Fitur 1. Kualitas generator serat, kualitas titik apik, optik daya Kapadhetan seragam, daya optik output stabil, meets dikarepake aplikasi saka pasar ide; 2. RayFa poto-dikembangaké digital dhuwur-kacepetan scanner galvanometer, ukuran cilik, kacepetan dhuwur lan stabilitas banget; kinerja tekan tingkat majeng internasional; 3. sistem kontrol Kuat, sedaya data Processing warna aplikasi, ndhukung mu ...

  • Desktop CO2 Laser menehi mesin

    tandha Desktop CO2 Laser ...

    Well produced Desktop Fiber laser marking machine Technical Parameter Model RFC15 RFC20 RFC30 RFC60 RFC100 Laser Power (W) 15 20 30 60 100 Laser Type CO2 Laser Certificate ISO,CE,FDA Marking Field 160 mm / 110X110 mm (Standard) 210 mm / 150X150 mm (Optional) 254 mm / 175X175 mm (Optional) 330 mm / 200X200 mm (Optional) 430 mm / 300X300 mm (Optional) Laser Source Brand DAVI (Standard) COHERENT (Optional) SYNRAD (Optional) JR LASER (Optional) QICHEN LASER...

  • CO2 Laser CUTTING MESIN

    CO2 Laser CUTTING MESIN

    Inggih diprodhuksi Laser CO2 Cut mesin laser pematung 1390 kanggo kayu MDF Laser mesin nglereni ndadekake lengkap nggunakake kontrol program komputer lan kontrol angka kontrol gerakan mechanical, supaya nglereni sing pas lan efek Prosès apik kanggo kabutuhan customer kang. Kita ngawula kita pelanggan miturut kabutuhan, supaya kita milih desain paling lunak, struktur mechanical, komponen elektronik lan pilihan bagean supaya stabilitas, tliti lan kacepetan ing kelas kapisan ...

PAWARTA

Service First

  • Pambuka mesin laser engraving

    Mesin ukiran laser kaca nggabungake teknologi laser, komputer, elektronik lan mekanik presisi. Iki minangka terobosan utama ing teknologi ukiran tradisional. Karbon dioksida biasane digunakake minangka bahan kerja laser, sinar laser sing digawe dening sistem laser gas digunakake kanggo nyopir ...

  • Engraving rampung ing telung menit, lan mesin engraving laser cerdas domestik pisanan dirilis

    Bubar, mesin ukir laser 3D Intelligent Cloud sing dikembangake lan diprodhuksi dening Donguan RuiFa Intelligent Equipment Co., Ltd. resmi dirilis. Iki minangka mesin engraving laser desktop cerdas pisanan ing China, ngisi kesenjangan ing pasar domestik las rumah tangga ...