Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/www.rayfalaser.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/www.rayfalaser.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/www.rayfalaser.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/www.rayfalaser.com/wp-includes/functions.php on line 3133
Mesin laser
We are setya kanggo nyedhiyani solusi turnkey karo produk unggul lan sampurna layanan kanggo liyane Enterprises kanggo nggawe Nilai lan MediaWiki.

mesin laser

  • Flying Co2 Laser menehi mesin

    Flying Co2 Laser menehi mesin

    Fitur 1. Kepileh desain, panggonan papan cilik. 2. Electric ngangkat pigura, gampang operate. 3. Fast menehi kacepetan, dhuwur efficiency lan tliti dhuwur. 4. Humanized desain mejo operasi, trep kanggo operate. 5. Red cahya tambahan ngarahke, gampang kanggo posisi, gampang operate.
  • Flying 3W menehi tandha mesin
  • mesin las handheld

    mesin las handheld

    Pambuka mesin welding laser genggam nganggo laser serat generasi paling anyar lan dilengkapi sirah welding wobble sing dikembangake dhewe kanggo ngisi kothong welding tangan ing industri peralatan laser. Wis kaluwihan saka operasi prasaja, jahitan las ayu, kacepetan welding cepet lan ora consumables. Welding ing piring logam tipis kayata piring stainless steel, piring wesi lan piring galvanis bisa sampurna ngganti welding argon busur tradisional lan welding listrik. Th...
  • serat laser mesin las genggam

    serat laser mesin las genggam

    Mesin welding laser genggam nganggo laser serat generasi paling anyar lan dilengkapi sirah welding wobble sing dikembangake dhewe kanggo ngisi kothong welding tangan ing industri peralatan laser. Wis kaluwihan saka operasi prasaja, jahitan las ayu
  • Gantry pindho Y workbench XYZ workbench Serat Laser welding machine

    Gantry pindho Y workbench XYZ workbench Serat Laser welding machine

      Model RF10 RF20 RF30 RF50 RF100 Laser Power (W) 10 20 30 50 100 Laser Type Fiber Laser Certificate ISO,CE,FDA Marking Field 160 mm / 110X110 mm (Standard) 210 mm / 150X150 mm (Optional) 254 mm / 175X175 mm (Optional) 330 mm / 200X200 mm (Optional) 430 mm / 300X300 mm (Optional) Laser Source Brand Raycus (Standard) IPG (Optional) JPT (Optional) MAX (Optional) Celox (Optional) Operating Voltage 110V 50/60 Hz 220V 50/60 Hz ...
  • Portable Serat Laser Marking Machine

    Portable Serat Laser Marking Machine

    Kualitas serat generator, kualitas apik titik, optik daya Kapadhetan seragam, daya optik output stabil, meets dikarepake aplikasi saka pasar ide
  • Desktop Serat Laser menehi mesin

    Desktop Serat Laser menehi mesin

    Kualitas serat generator, kualitas apik titik, optik daya Kapadhetan seragam, daya optik output stabil, meets dikarepake aplikasi saka pasar ide
  • Genggem Serat Laser welding machine

    Genggem Serat Laser welding machine

    welding laser genggem adopts generasi paling anyar saka laser serat lan dilengkapi karo kepala welding Wobble poto-dikembangaké kanggo isi kosong saka tangan-dianakaké welding ing industri peralatan laser.
  • Flying Serat Laser Marking Machine

    Flying Serat Laser Marking Machine

    Fitur kacepetan .Fast, efisien dhuwur, kinerja dhuwur .Adopting Amérika manéka warna takson sumber laser, reliable & anteng layar tutul .10 inch, asy kanggo operasi struktur aluminium dimodifikasi, .Cocok anteng & kuwat kanggo Integrated karo baris produksi massa kanggo kacepetan cepet Printing pesen 
  • Desktop CO2 Laser menehi mesin

    Desktop CO2 Laser menehi mesin

    Fitur 1. Kepileh desain, panggonan papan cilik. 2. Electric ngangkat pigura, gampang operate. 3. Fast menehi kacepetan, dhuwur efficiency lan tliti dhuwur. 4. Humanized desain mejo operasi, trep kanggo operate. 5. Red cahya tambahan ngarahke, gampang kanggo posisi, gampang operate.
  • CO2 Laser CUTTING MESIN

    CO2 Laser CUTTING MESIN

    mesin nglereni Laser ndadekake lengkap nggunakake kontrol program komputer lan kontrol angka kontrol gerakan mechanical, supaya nglereni sing pas lan efek Prosès apik kanggo kabutuhan customer kang.