TENTANG KAMI

putusanana

  • alat-alat parusahaan
  • 微 信 图片 _20200310014052 - 副本
  • 微 信 图片 _202003100140511 - 副本
  • mmexport1573020350331
  • mmexport1573020348765

RayFa

BUBUKA

Founded in 2008, RayFa Intelligent Equipment Co., Ltd. was engaged in all kinds of laser and mask making and packaging machines, which are widely used in electronic materials, LED, advertising materials, medical products, handicrafts, textiles and clothing and other light industries. After several years efforts, we establish good and stable relationships with famous spare parts suppliers, and close cooperation with scientific research institutions and science colleges. We provide customers with a complete set of laser processing and mask making and packaging solutions and related facilities, like laser engraving machine, Laser Cutting Machine, Laser Marking Machine, Laser Welding Machine and fully automatic mask production line and carton sealing machine can customize according to customer’s requirements. We are committed to provide turnkey solutions with superior products and perfect service for more enterprises to create value and profit.

  • -
    Diadegkeun taun 2008
  • -
    12 taun pangalaman
  • -+
    Leuwih ti 18 produk
  • -$
    Leuwih ti 2 miliar

produk

nepungan

  • Portabel Serat laser nyirian Mesin

    Portabel Serat laser M ...

    dihasilkeun ogé Hotspot Serat laser nyirian mesin Pitur 1. Kualitas High generator serat, kualitas titik alus, optik kakuatan dénsitas seragam, kakuatan optik kaluaran stabil, meets paménta aplikasi tina pasar mainstream; 2. RayFa timer dimekarkeun digital-speed tinggi scanner galvanometer, ukuranana leutik, speed tinggi jeung stabilitas unggulan; prestasi nepi ka tingkat canggih internasional; 3. sistem kontrol taméng, optimizes data ngolah nurutkeun rupa aplikasi, ngarojong m ...

  • Desktop Serat laser nyirian mesin

    Desktop Serat laser ma ...

    dihasilkeun ogé Desktop Serat laser mesin nyirian Pitur 1. Kualitas High generator serat, kualitas titik alus, optik kakuatan dénsitas seragam, kakuatan optik kaluaran stabil, meets paménta aplikasi tina pasar mainstream; 2. RayFa timer dimekarkeun digital-speed tinggi scanner galvanometer, ukuranana leutik, speed tinggi jeung stabilitas unggulan; prestasi nepi ka tingkat canggih internasional; 3. sistem kontrol taméng, optimizes data ngolah nurutkeun rupa aplikasi, ngarojong mu ...

  • Desktop CO2 laser nyirian mesin

    tanda Desktop CO2 laser ...

    Well produced Desktop Fiber laser marking machine Technical Parameter Model RFC15 RFC20 RFC30 RFC60 RFC100 Laser Power (W) 15 20 30 60 100 Laser Type CO2 Laser Certificate ISO,CE,FDA Marking Field 160 mm / 110X110 mm (Standard) 210 mm / 150X150 mm (Optional) 254 mm / 175X175 mm (Optional) 330 mm / 200X200 mm (Optional) 430 mm / 300X300 mm (Optional) Laser Source Brand DAVI (Standard) COHERENT (Optional) SYNRAD (Optional) JR LASER (Optional) QICHEN LASER...

  • CO2 laser motong mesin

    CO2 laser motong mesin

    Ogé dihasilkeun laser CO2 cut mesin laser engraver 1390 pikeun kai MDF laser mesin motong ngajadikeun pamakéan pinuh kontrol programming komputer jeung kontrol numeris kontrol gerak mékanis, jadi motong anu tepat jeung pangaruh processing keur ningkat pikeun kaperluan customer urang. Urang ngawula konsumén urang nurutkeun pangabutuh maranéhanana, sangkan milih rarancang pangalusna software, struktur mékanis, komponén éléktronik jeung Pilihan patempatan dina raraga ngajaga stabilitas, precision jeung speed di kelas munggaran ...

wartos

Service Kahiji

  • Brief introduction of 1500W handheld laser welding machine

    Hand-held laser welding has a lower production compliance rate, but for production workshops engaged in small-scale processing or non-large-scale welding, manual laser welding is the best choice. There is no need to set up equipment to deploy the welding table, which tak...

  • 3M 1860 CUP MASK MACHINE, FULLY AUTOMATICALLY

    Rui Fa Automatic Production Line for Cup Mask Application Fully automatic production and processing for cup- type protective masks....